Stilhed på bloggen…

Som Natur- og Kulturformidler ved jeg, hvor vigtigt det er, at holde liv i sine formidlingsplatforme. Derfor er det også ret uprofessionelt af mig, at min hjemmeside og blog pt. står ret stille.

Der er dog en mening med galskaben! Først og fremmest er jeg meget aktiv på Facebook og Instagram. Der ud over har jeg voldsomt travlt med at arbejde og skrive bacheloropgave. Det betyder bl.a. at jeg er nødt til at nedprioritere hjemmesiden.

Hvorfor? Jo, først og fremmest fordi det tager sindssygt meget at min tid at opbygge hjemmeside – det er virkelig ikke en af mine spidskompetencer, og jeg har bl.a. tilmeldt mig Startup Dating hos Nordjyske Medier, for at få en praktikant med de kompetencer. Der ud over har jeg haft travlt med det man kalder “backstage” arbejde, hvor jeg bl.a. har fokuseret på at skabe gode samarbejder og noget meget vigtig empiri til min opgave.

Derfor er det vigtigt for mig at understrege, at jeg ikke har droppet bloggen, men at jeg simpelthen har haft et andet fokus. En af de kommende dage kommer der bl.a. et indlæg om, at være til regionsmesterskaber i entreprenørskab og hvordan det har været med til at skære virksomheden endnu mere ind til benet.

Vil du hjælpe mig med at blive endnu mere skarp i min bachelor, og har lyst til at blive interviewet, så hører jeg meget gerne fra dig på tine@bytine.dk

Del og følg mig her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne side bruger cookies. Ved fortsat brug, accepterer du at jeg anvender cookies til at optimere din oplevelse.